Εξωτερική Αξιολόγηση Υπουργείου Παιδείας 2021 -2022 <ΑΡΙΣΤΑ 10>

banner image
Εξωτερική Αξιολόγηση Υπουργείου Παιδείας 2021 -2022  <ΑΡΙΣΤΑ 10>

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, αναρτήθηκαν στη σχετική πλατφόρμα του ΙΕΠ, οι βαθμολογίες που έβαλαν οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο πλαίσιο της Εξωτερικής Αξιολόγησης 2021 -2022.

Επισυνάπτουμε το έντυπο της αξιολόγησης του σχολείου μας  ΕΛΣΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ «ΤΟ ΜΕΛΙ».

Το Μέλι με την παρούσα ενημέρωση, επιθυμεί να κάνει γνωστό σε όλους τους γονείς του την αξιολόγηση του υπ. Παιδείας και να τους κάνει να νιώσουν κι αυτοί μαζί μας υπερήφανοι που τα παιδιά τους φοιτούν στο σχολείο μας.

Για πρώτη φορά το υπ. Παιδείας διεξήγαγε παρόμοια αξιολόγηση των σχολικών μονάδων (σχολική χρονιά 2021-22) η οποία αποτελεί για εμάς την επιβεβαίωση του έργου μας από το 1978 στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση (44 χρόνια), με αγάπη, φροντίδα, σεβασμό σε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε: τα παιδιά μας!

Ένα ελληνικό σχολείο που χαρακτηρίζεται από διαχρονικότητα, παράδοση, ιστορία κι ο χαρακτήρας του είναι κοσμοπολίτικος.

Ζούμε σε μια εποχή, που η ζωή μετασχηματίζεται ραγδαία, τα συνεχώς ανανεωμένα ρεύματα της Παιδαγωγικής αναβαπτίζουν τους νέους και εκσυγχρονίζουν τις συνθήκες ζωής των κοινωνιών που ατενίζουν τον 21ο αιώνα. Με τον ίδιο ρυθμό προχωρούν και όλες οι παιδαγωγικές διαδικασίες της προσχολικής και σχολικής ζωής στο Μέλι, με αποτέλεσμα να βελτιώνονται σταθερά οι προϋποθέσεις της εκπαίδευσης και να θεμελιώνονται με σύγχρονο τρόπο οι σχέσεις παιδαγωγών και μαθητών.

 

Μπράβο και σε όλα τα μελόπουλά μας και ειδικά στις ομάδες νηπίων και προ νηπίων!

Είμαστε περήφανοι για το έργο μας,

Είμαστε περήφανοι για τα μελόπουλά μας,

 

Διαδώστε το !

Αριστεύσαμε !!!

Πίσω