Ο ισχύων κανονισμός

banner image
 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Για την ομαλή λειτουργία του σχολείο μας και τη θετική προσφορά στα παιδιά μας, είναι απαραίτητη και η δική σας συμμετοχή. Παρακαλώ διαβάστε με  προσοχή.

1. Για την αναμονή και την άφιξη πρέπει ο κάθε γονιός να είναι στο συγκεκριμένο σημείο ΠΑΝΤΑ 5 λεπτά πιο νωρίς από τον συμφωνημένο χρόνο.

2. Σε περίπτωση απουσίας του παιδιού, ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ από την προηγούμενη μέρα και από ώρα 16:30 μ.μ. έως 06:00 π.μ. της επόμενης μέρας.

3. Η ώρα προσέλευσης στο σχολείο μεμονωμένα χωρίς σχολικό είναι το αργότερο έως 09:30 π.μ., και η ώρα που μπορεί κανείς να παραλάβει το παιδί του είναι μετά τις 13:30 μ.μ.

4. Δεν δίνουμε στα παιδιά από το σπίτι παιχνίδια ή άλλα αντικείμενα αξίας, εκτός από βιβλίο.

5. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟ (σε μη δηλωμένο όνομα) ούτε από το σχολείο, ούτε από το σχολικό, αν δεν έχει ενημερωθεί η διεύθυνση στο διάστημα της πρωινής επικοινωνίας 10:00π.μ. – 11:30π.μ.

6. Όποιοι γονείς επιθυμούν στα γενέθλια ή στη γιορτή του παιδιού τους, να γίνει κάποιο «παρτάκι» στέλνοντας γλυκά ή τούρτα, σας γνωρίζουμε ότι αυτό μπορεί να γίνει Δευτέρα ή Παρασκευή, ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.

7. Το βιβλιαράκι συνοδείας πρέπει να είναι πάντα στο σακίδιο του παιδιού. Μέσα από αυτό γίνεται η ενημέρωση για τα παιδιά μας , και θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

8. Η καθημερινή επικοινωνία με τη διεύθυνση για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση γίνεται από 10:00π.μ. – 11:30π.μ.

9. Στα σακίδια των παιδιών θα γραφτεί το όνομα των παιδιών από το σχολείο. Στα πανωφόρια (μπουφάν, σακάκια, κλπ) των παιδιών θα πρέπει να γραφτεί από τους γονείς. ΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΙΚΕΤΕΣ.

10. Η γιατρός του σχολείου, μας επισκέπτεται την 2η Παρασκευή κάθε μήνα. Παρακαλώ αν θελήσετε να επισημάνετε κάτι σχετικά με την εξέταση του παιδιού σας, πρέπει να στείλετε σημείωμα με τη συνοδό και όχι κατόπιν ενημέρωσης από το τηλέφωνο.

Ευχαριστώ
Έλσα Σταυροπούλου 

Για όλα τα οποία λαμβάνετε ενημέρωση εάν δεν τηρηθούν το ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.
Ευχόμαστε μια όμορφη και εποικοδομητική χρονιά.